Индустрии

Диверсистем  представлява на българския пазар Diversey от 1994 год . Ние доставяме продуктите на Diversey, съоръжения за тяхното нанасяне и осигуряваме на клиентите си необходимия сервиз, професионални консултации и обучение на персонала, което прави компанията ни водеща на пазара.

Diversey Inc. е световен лидер в професионалното почистване и хигиена с над стогодишна история, обслужващ клиенти в хотели, ресторанти, търговски вериги, обществени перални, в хранително-вкусовата и фармацефтичната промишленост, индустриални предприятия, земеделие и здравеопазване.

diversey new small   taski logo

5 звездна чистота във Вашия хотел
За Вас е много важно да предложите на гостите си уют, който да ги накара да се чувстват като у дома си.

Продуктите ни за oбществени заведения и училища включват грижа за личната хигиена, както и за основното почистване и дезинфекция на подовите настилки, повърхностите в контакт с кожата (чинове, играчки и др.), санитарните и сервизните помещения.

Диверсистем осигурява не само чистота и качество на произвежданите алкохолни напитки, но също така и широка гама от експертни услуги за увеличаване на производителността и рентабилността на производството. Резултатът е здравословен и вкусен продукт, както и намалена консумация на вода, енергия и по-ниски екологични въздействия.

От създаването си Диверсистем помага за повишаване на хигиенните страндарти в месопреработването. Консултирайки пряко HACCEP - специалистите, ние изготвяме индивидуални решения и хигиенни планове за повишаване ефективността и конкурентноспособността на партньорите ни.

При обработката на вода е от изключително значение да бъдат спазени всички изисквания за хигиена. Нашият дългогодишен опит и доволни клиенти свидетелстват за високия професионализъм и коректност на Диверсистем.